Se apropie „TheatrEscape” un festival despre tineri, viață și societate

AMES – Art Media Events Studio vă invită la TheatrEscape, un festival despre tineri, viață și societate, cu un program potrivit pentru toate generațiile, care va avea loc la Cinema Astra din Brașov în perioada 1-4 noiembrie.

TheatrEscape

Festivalul TheatrEscape va include spectacole de teatru prezentate pentru prima dată în Brașov, sesiuni de Q&A și masterclass-uri. Spectacolul „Copii răi”, despre violență și supunere, se va juca pe 1 noiembrie de la ora 19.00 (vârsta recomandată: 8+), iar pe 2 noiembrie, de la ora 19.00 sunteți invitați să urmăriți spectacolul „Limite”, inspirat dintr-un caz real, despre realitatea educațională și legăturile complexe dintre profesori, copii și părinți, care va fi urmat de Q&A și un Masterclass cu Mihaela Michailov & Radu Apostol.

„Gen.snowflake++”, pe teme actuale precum body shaming, anxietate, dependența financiară de părinți și altele, poate fi văzut pe 3 noiembrie, ora 19.00, iar „#ACEDESIGURANȚĂ”, despre adolescență și (supra)viețuire, va fi prezentat pe 4 noiembrie, tot la ora 19.00.

TheatrEscape este organizat de Asociația AMES – Art Media Events Studio și este un concentrat de inițiative educative de teatru. Accesul la festivalul TheatrEscape este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Informații complete despre evenimente găsiți cu un click AICI.

Share