VLAD de la Vocea României lansează single-ul „Murphy”

VLAD de la Vocea României va susține concertul de lansare a noului single, „MURPHY”, prima piesă de pe mult așteptatul său EP, la The Pub – Universității, pe 28 noiembrie.

VLAD

După apariția extraordinară de la Vocea României, VLAD și-a cucerit ascultătorii de la „Primul Pas”, pe note de blues și rock, atât prin reinventarea unor piese deja consacrate, cât și prin interpretarea unor compoziții muzicale proprii.

Acum, însă, el pășește dincolo de lumina solo, pentru a-și surprinde fanii într-o nouă dimensiune muzicală, alături de Mysha, Andrei, Teddy și Raluca, noii membri ai trupei VLAD.

La The Pub – Universității, pe 28 noiembrie, apare un nou show în România; fresh, electric, ba chiar electrizant! Concertul marchează și lansarea primei piese de pe noul EP, „Murphy”. Pentru că legile lui Murphy ne guvernează, iar noi poate că nici nu ne dăm seama…

Concertul VLAD va începe de la ora 20.00, iar prețurile sunt următoarele:

30 lei – pre-sale, doar până la data de 23 noiembrie 2023
50 lei – acces general (online) – până la data de 28 noiembrie 2023
70 lei – acces general (la intrare) – în ziua evenimentului

Biletele online sunt disponibile în rețelele de ticketing iaBilet, Eventbook, myStage și AmBilet. Pentru rezervări, o puteți contacta pe Andreea de la Breasla Actorilor, la numărul de telefon 0765 855 702.

Share