Evenimente artistice și tombolă de Crăciun la Veranda Mall

Pregătirile pentru sărbători sunt în toi la Veranda Mall, iar în spiritul Crăciunului, centrul comercial are pentru vizitatori o serie de evenimente sub titulatura „Candy Land XMas” desfășurate până pe 24 decembrie 2023.

Veranda Mall

Pentru cei care doresc să facă fapte bune în acest sezon festiv, Armata Salvării organizează „Red Kettle”, strângerea de fonduri menită să ofere o masă caldă persoanelor vulnerabile. „Găletușa roșie” va fi amplasată în fiecare weekend din decembrie la intrarea în Veranda Mall și acceptă donații cash sau prin QR code. În final, Veranda Mall va dubla suma pentru a oferi sărbători fericite și mai multor persoane din categorii vulnerabile.

Evenimente magice de Crăciun la Veranda Mall

Din celebrarea sărbătorilor de iarnă nu lipsesc activitățile tematice. La Veranda Mall, luna decembrie este plină de evenimente distractive, menite să aducă zâmbete pe fețele tuturor, fie ei mici sau mari:

Atelierul de creație „Ornamente inedite pentru bradul de Crăciun”

Sâmbătă 16 decembrie, între orele 11.00 și 16.00, Veranda Mall invită copii la un atelier de creație unde cei mici vor lucra la propriile ornamente de brad pe care le pot lua apoi acasă. Participarea este gratuită și se face în baza înscrierii.

Atelierul de creație „Noul meu prieten, omulețul de zăpadă”

Duminică 17 decembrie între orele 11.00 și 16.00, copii sunt așteptați la un nou atelier de creație în care vor realiza omuleți de zăpadă din șosete umplute cu orez pe care îi vor decora exact cum își doresc.

Spectacolul „Să salvăm Crăciunul!”

Duminică 17 decembrie de la ora 18.00 va avea loc un spectacol pentru copii cu spiridușii Moșului și cu o apariție chiar din partea lui Moș Crăciun.

Spectacol de dans

Marți 19 decembrie, de la ora 18.00, copiii de la studioul de dans Ana Dance aduc magia Crăciunului pe scenă, încântând publicul cu un spectacol plin de energie și bucurie.

Evenimentele de sărbători Veranda Mall se încheie în 23 decembrie pe ritmul melodios și călduros al colindelor. Între orele 16.00 și 20.00, coruri talentate vor interpreta cele mai frumoase cântece de sărbătoare, răspândind bucuria Crăciunului în fiecare colț al mall-ului.

Tombola de Crăciun. Ce pot câștiga clienții Veranda?

În această perioadă festivă, cumpărăturile devin cu adevărat speciale la Veranda Mall. Dacă fac cumpărăturile în mall, vizitatorii au șansa de a câștiga unul dintre cele peste 2000 de premii instant, printre care se numără kituri cadou Primola&Sugus, produse Flanco, bilete la film de la Cinemax, accesorii Meli Melo și vouchere Cartofisserie. Mai mult, aceștia se pot înscrie pentru a participa la tragerea la sorți pentru premiul cel mare, un Iphone 15.

Intrarea în concurs este simplă: vizitatorii trebuie să prezinte cel mult 3 bonuri fiscale acumulate cu o valoare cumulată de minim 250 lei, emise în aceeași zi cu înscrierea. Vizitatorii pot face cumpărături în mall chiar și pe data de 24 și 31 decembrie între orele 10.00 – 19.00 – mall-ul va fi închis pe 25 decembrie și pe 1 ianuarie.

Participanții pot câștiga un singur premiu instant pe zi. Mai multe detalii despre concurs se regăsesc pe pagina evenimentului.

Share