„Rătăciri deliberate“, de Doina Gecse-Borgovan, se lansează la Cluj-Napoca

„Rătăciri deliberate“, de Doina Gecse-Borgovan, este noutatea editorială din Colecția Biblioteca de Proză Contemporană de la Editura Litera. Cititorii de proză contemporană din Cluj-Napoca sunt invitați să descopere volumul prin intermediul unei discuții literare, găzduită de Librăria Bookcorner (B-dul Eroilor nr. 15), duminică, 10 decembrie, de la ora 17.00. Evenimentul va fi moderat de Valentin Derevlean. Invitați, alături de autoare, sunt Andrea Ghiță, jurnalist, Constantina-Raveca Buleu, critic literar, Vallasek Júlia, critic literar și Iulia Biro, medic.

Rătăciri deliberate

Proză scurtă, în registru subiectiv, volumul „Rătăciri deliberate“ propune un portret identitar și o galerie de personaje care treptat conturează biografia ficțională a autoarei. Brăila, Dobrogea și Clujul compun o poveste a lumii dunărene, multiculturală, cu alianțele, toleranța și conflictele ei.

Doina Gecse-Borgovan (născută în 1974, Brăila) este jurnalist radio, absolventă de filologie (engleză–italiană), cu un masterat în comunicare și unul în sociologie. Scrie proză scurtă, publicată în periodice. Este colaboratoare a revistei Ficțiunea OPTm.

Share