„Joy of Life”, seară de jazz la ARCUB

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București continuă tradiția stagiunilor de jazz pe scena Hanului Gabroveni cu o serie de opt concerte prezentate în cadrul programului ARCUB Jazz Live 2024.

Joy of Life

În perioada februarie-decembrie 2024, Sala Mare a Hanului Gabroveni devine locul de întâlnire al iubitorilor acestui gen muzical atemporal cu orchestre și nume importante din jazzul românesc, pentru a se bucura de experiența live a celor mai recente producții muzicale sau colaborări jazzistice.

Pe 28 februarie, ora 19.00, artiștii Petrică Andrei (pian), Ionuț Baranga (contrabas) și Vlad Popescu (baterie) deschid seria de concerte live la ARCUB cu sonoritățile muzicale „Joy of Life”, un omagiu adus „bucuriei de a trăi”, dar și universalității jazzului.

Prezentat de-a lungul timpului pe importante scene jazz din Capitală și din țară, proiectul „Joy of Life” este o demonstrație de virtuozitate a celor trei apreciați artiști, o îmbinare a ritmurilor jazzului liric marcate de improvizații îndrăznețe ce vor crea o conexiune autentică cu publicul.

Biletele pentru concertul „Joy of Life” – Petrică Andrei (pian) – Ionuț Baranga (contrabas) – Vlad Popescu (baterie) costă 50 lei și pot fi achiziționate online pe arcub.ro și entertix.ro, precum și la casa de bilete ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

În 2024, ARCUB Jazz Live continuă programul dedicat promovării jazzului contemporan cu un line-up ce include artiști de excepție din peisajul jazzistic autohton și promite o experiență muzicală unică atât pentru publicul de gen, cât și pentru cei care descoperă acum una dintre cele mai versatile forme de expresie muzicală – jazzul.

Share