Scarlet Aura lansează single-ul „Ochii care nu se văd”

Trupa Scarlet Aura anunță lansarea celui mai nou single „Ochii care nu se văd”, vineri, 8 martie, prin Universal Music Romania și Silver City Records. Acest single nu semnifică doar un nou capitol pentru Scarlet Aura, ci oferă fanilor și o primă degustare din viitorul album, „Rock-Stravaganza”.

Scarlet Aura

Albumul „Rock-Stravaganza”, care va fi lansat mai târziu în acest an, conține 14 piese care sunt pregătite să redefinească peisajul rock/metal modern cu sunetul lor inovator și profunzimea emoțională. Piesa „Ochii care nu se văd” a rockerilor de la Scarlet Aura explorează tema legăturilor invizibile dar indestructibile care ne conectează, indiferent de distanță. Această piesă emoționantă navighează prin sentimente de nostalgie și speranță, subliniind dorința noastră inerentă pentru unitate.

„Pe măsură ce dezvăluim «Ochii care nu se văd» și ne pregătim pentru «Rock-Stravaganza», ne amintim de călătoria noastră, de legăturile pe care le-am creat și de conexiunile nespuse pe care muzica ne permite să le explorăm. Acest album, în special, este o reflectare a creșterii noastre, a pasiunii și viitorului vibrant pe care îl prevedem. Vă invităm să vă alăturați nouă în această aventură palpitantă, pe măsură ce aducem «Rock-Stravaganza» la viață, mai târziu în acest an”, spun cei de la Scarlet Aura.

Scarlet Aura înseamnă:

Voce principală: Aura Dănciulescu
Chitară și voce: Mihai Dănciulescu
Bass și voce: Rene Nistor
Tobe: Matthias Klaus
Clape: Dan Lica

 

Share