Vernisaj la Celula de Artă: „My Light Darkness” de Medeea Stănescu

Vernisajul expoziției „My Light Darkness” a artistei Medeea Stănescu va avea loc la Celula de Artă din Bd. Carol nr. 53, pe 16 martie, începând cu ora 19.00.

Celula de Artă

Cele trei lucrări expuse în „My Light Darkness” de la Celula de Artă fac parte dintr-un proiect mai amplu care se învârte în jurul peisajului. Natura are un efect vindecător, astfel că artista a surprins diversitatea ei, dar și idei mai profunde legate de viață, moarte și relația omului cu mediul înconjurător. În lucrări se regăsește dihotomia întuneric-lumină, specifică universului interior al artistei. Expoziția poate fi văzută până pe data de 14 aprilie.

Până pe 15 martie, publicul mai poate admira la Celula de Artă expoziția „Bucățele”, a artistei Evghenia Gritscu, născută în România și crescută în Ucraina, care în prezent își urmează studiile în Polonia, care a absorbit influențe din fiecare dintre culturile în care a trăit și lucrat. Această diversitate culturală aduce adâncime și autenticitate lucrărilor sale, oferind o contribuție distinctivă în peisajul artistic contemporan.

În această lună se încheie programul de vizitare al expoziției cu lucrări realizate de artiștii înscriși la competiția Art Battle: Medeea Stănescu, Tusai Istvan, Ioana Badea, Stela Filip, Evghenia Gritscu, Ada Maria Loloiu, Cosmin Vâlceanu, Alexandra Teletin, Ionela Kelemen, Dan Armand Stancu, Ninel Preda, Beatrice Nicolae, Anca Alina Iacob, Monica Briciu, Gabriela Vasile, Andreea-Marina Tofoleanu, Marian Văsii, Adela Silvan, Mateo Dumitrache, Pavel Bălan, Lucreția Nicolau, Elena Hogaș și Francesca Chebuțiu, dar și ale artiștilor din echipa organizatoare – Daniel Loagăr, Bogdan Negulescu, Silviu Petrescu, Cosmin Sandu, Andreea-Eliza Petrov, Ștefan Andrei și Ioana Vîlcu vor putea fi văzute în salonul permanent pe care îl are Celula de Artă în Palatul Bragadiru până pe data de 18 martie, între orele în care se desfășoară evenimente la Palatul Bragadiru.

Share