Hai și tu în „Sistemul Perfect”!

Piesa de teatru „Sistemul Perfect”, regizată de Toma Enache, o poveste remarcabilă cu o distribuție de excepție, a cucerit inimile spectatorilor încă de la prima punere în scenă. Publicul este invitat din nou într-o călătorie emoționantă, amuzantă, învăluită în mister și plină de umor, pe 26 martie la Centrul Județean de Cultură Călărași și pe 29 martie, ora 19.30 în București, la Palatul National al Copiilor.

Sistemul Perfect

În spectacolul „Sistemul Perfect”, Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Silviu Biriș, Ovidiu Cuncea, Kira Hagi și Cosmin Vîjeu/Vasile Revnic transformă scena teatrului într-un univers fascinant și aduc la viață personaje complexe, fiecare contribuind la crearea unei povești captivante și plină de învățăminte. Aclamată pentru regie și interpretare, piesa a stârnit un val de emoții și a fost clasificată de cei mai critici dintre spectatori drept o comedie de nota 10.

„Sistemul Perfect” este o adaptare teatrală după piesa „Sistemul Ribadier”. Comedia savuroasă în trei acte de Georges Feydeau și Maurice Hennequin a fost interpretată pentru prima dată în noiembrie 1892. Tema principală o reprezintă stratagema unui soț de a scăpa din casa conjugală, hipnotizându-și soția.

Biletele la spectacol se găsesc pe iabilet.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, ticketstore.ro și la casele de bilete ale spațiilor în care se va juca.

Share