Mastering the Music Business se pregătește de ediția a noua

Conferința Mastering the Music Business (MMB), cel mai mare eveniment al industriei muzicale din România, a ajuns la cea de-a noua ediție, anunță un comunicat al organizatorilor. Evenimentul va avea loc la București, în perioada 3-5 septembrie 2024, la Hotel Caro.

Mastering the Music Business

Printre primii speakeri confirmați la Mastering the Music Business se numără artistul Deliric, Ivone Lesan – una dintre cele mai recunoscute susținătoare ale egalității de gen din industrie, reprezentantă a festivalului Primavera Sound, Mark Garfield – sync agent la Pop Up Music, Oskar Strajn – booking agent la Eurosonic, Adam Dobie – de la Electric Castle, Emil Ionescu – organizator de evenimente și fondatorul iabilet.ro și artistul Dan Byron.

Biletele pentru Mastering the Music Business s-au pus în vânzare online, cu prețuri pornind de la 99 de lei. Acestea includ acces la conferință, dar și la recepții, cocktailuri și alte evenimente de networking organizate în cadrul evenimentului. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial, unde găsiți și mai multe detalii: https://bilete.masteringthemusicbusiness.ro/

Evenimentul este organizat de RAW Music și susținut de HEMI și Europa Creativă, Merlin, Global Records și iabilet.ro.

Share