Asaf Avidan, printre primii artiști anunțați la Rocanotherworld

Cea de-a noua ediție a festivalului Rocanotherworld va avea loc în perioada 20-23 iunie la Iași și va reuni un line-up internațional de excepție. Asaf Avidan, Om la lună, Robin and The Backstabbers, K not K și Dora Gaitanovici sunt primii artiști care își anunță prezența în fața publicului festivalier.

Rocanotherworld

Orientat spre o carieră solo de mai bine de un deceniu, Asaf Avidan a fascinat publicul din întreaga lume printr-o abordare muzicală autentică, versuri emoționante și un timbru vocal emblematic, care sună supranatural și familiar în același timp. De-a lungul timpului, artistul s-a aventurat în turnee mondiale extinse, continuând să scoată un număr impresionant de bijuterii muzicale.

Într-un cadru solo intim, sub umbrela Ichnology Solo Tour, Asaf Avidan poartă poveștile de pe cel mai recent album, „Anagnorisis”, vechile sale hituri și talentul său multi-instrumental și aduce pe scena festivalului ieșean un show fermecător.

Rocanotherworld 2024 este organizat sub semnul echilibrului, îmbinând armonios energia performance-urilor cu varietatea și dinamica evenimentelor conexe dăruite unui public ghidat de cele trei valori definitorii ale festivalului: #becurious, #bedifferent și #beforothers. Abonamentele au fost puse în vânzare online la prețul promoțional Early Bird.

Un update treptat al line-up-ului Rocanotherworld 2024 va putea fi urmărit pe site-ul festivalului www.rocanotherworld.com și pe toate canalele sale de social media.

Rocanotherworld este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni și idei, care a luat naștere la Iași în 2016, in memoriam Ioan Dan Niculescu, fiind organizat de Asociația Industrii Creative și Showberry. Acesta reprezintă o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o conturare a felului de-a fi – curios, diferit și pentru ceilalți.

Share