Gala Premiilor Radio România Cultural își anunță juriul

Radio România Cultural readuce singura gală care premiază toate domeniile culturii din România pe scena Teatrului Odeon din București. La Gala Premiilor Radio România Cultural, care va avea loc pe data de 22 aprilie, de la ora 19.00, vor fi acordate premii la opt secțiuni, două premii speciale și un premiu de excelență, care vor recunoaște reușite și evenimente extraordinare, anunță un comunicat al organizatorilor. Gala va fi prezentată de actorii Andi Vasluianu și Elvira Deatcu.˝

Gala Premiilor Radio Romania Cultural
Foto: Alexandru Dolea

La secțiunea ARTE VIZUALE, din juriul de nominalizări, alături de realizatorii Radio România Cultural, mai face parte Adrian Silvan Ionescu, istoric și critic de artă. La secțiunea TEATRU se alătură Daria Ancuța, critic de teatru, iar la secțiunea ȘTIINȚĂ, Toma Pătrașcu, fondatorul și directorul Bucharest Science Festival. La secțiunile POEZIE și PROZĂ, din juriu va face parte și Bogdan Crețu, critic literar și la secțiunea FILM, Dora Leu, critic de film. La secțiunea EDUCAȚIE, se alătură Marian Staș, expert în educație și la secțiunea MUZICĂ, ROCCA, liderul trupei FiRMA.

Juriul final pentru Gala Premiilor Radio România Cultural va fi alcătuit din: Bogdan Ghiu – publicist, Luminiţa Corneanu – critic literar, Radu Croitoru – manager Radio România Cultural, Adina Dragomir – redactor şef Radio România Cultural, Cristian Marica– redactor şef Radio România Cultural.

Gala Premiilor Radio România Cultural, ediția a XXIII-a, va fi transmisă în direct de Radio România Cultural. Accesul la eveniment se va face pe bază de invitații care pot fi solicitate la numărul de telefon 021 303 1515, de luni până vineri, între orele 9.00 și 14.00, sau la adresa de email: cultural@rornet.ro.

Share