Festivalul Internațional de Joc și Joacă, eveniment de board games și jocuri de societate

Teatrul Masca găzduiește un eveniment inedit de board games și jocuri de societate, aflat la prima ediție în București: Festivalul Internațional de Joc și Joacă, organizat de Asociația Cultura Prin Joc. Festivalul va avea loc de vineri, 19 aprilie, până duminică, 21 aprilie, și va presupune trei zile de uși deschise către ludic, competitivitate și distracție pentru toți membrii familiei.

Festivalul Internațional de Joc și Joacă

În weekend-ul 19-21 aprilie, toți cei interesați de jocuri de societate vor putea afla primii despre noutățile în domeniu, vor intra într-o comunitate mare și frumoasă de jucători, și vor avea șansa de a descoperi o paletă largă de jocuri, experimentându-le direct la masa de joc.

Cele trei zile de eveniment cuprind jocuri disponibile pentru testare la fața locului, prezentări de jocuri, discuții despre industrie, și patru ateliere puse la dispoziție de profesioniști în materie de Game Design, Escape Rooms și Treasure Hunts – într-un mediu în care pasiunea pentru jocuri și interactivitatea fac echipă bună.

Invitați la Festivalul Internațional de Joc și Joacă sunt lect. univ. dr. Diana Dragomir, membru fondator al masteratului de Art of Game Design (în 2018) și lector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, Mădălin Pătrașcu, Escape Room Designer și coordonatorul proiectului Game ON!, Maria Mandea, artistă și cercetătoare în domeniul jocurilor, și Ioana Mocanu, fondatoarea Creative Board Gaming.

Specialiștii care prezintă și propun selecția de jocuri sunt Pionul.ro și Gameology, expozanți la Festivalul Internațional de Joc și Joacă și comercianți de board games de top de pe piața românească.

Programul oficial al festivalului:

19 aprilie – 13.00 – 22.00
20 aprilie – 09.00 – 22.00
21 aprilie – 09.00 – 18.00

Pentru mai multe informații, intrați pe site-ul festivalului: https://fijj.ro/

Intrarea la Festivalul Internațional de Joc și Joacă este liberă atât la mesele de joc, cât si la evenimentele de prezentare, în limita spațiului, pe toata durata desfășurării.

Share