Concursul Internațional „George Enescu”: cine sunt membrii juriului?

Concursul Internațional „George Enescu” se va desfășura la București în perioada 31 august – 27 septembrie 2024 și va cuprinde, ca și până acum, 4 secțiuni: violoncel, vioară, pian și compoziție. Iată care sunt membrii juriului în acest an, la ediția a XIX-a a prestigiosului eveniment!

Concursul Enescu

La invitația maestrului Cristian Măcelaru, directorul artistic al Concursului și Festivalului Internațional George Enescu, pianista Lylia Zilberstein, violoncelistul David Geringas, violoniștii Dmitry Sitkovetsky și Shlomo Mintz, compozitorul polonez Zygmunt Krauze, violonista de origine română Mihaela Martin, compozitorul și pianistul finlandez Magnus Lindberg, pianistul și pedagogul Vovka Ashkenazy vor face parte din juriile pentru Concursul Internațional „George Enescu” din acest an.

Acestea sunt doar câteva dintre personalitățile lumii muzicale internaționale care vor fi prezente la București în luna septembrie, la cea de a XIX-a ediție a evenimentului. Înscrierile pentru ediția din acest an Concursului sunt deschise până la data de 10 mai 2024 pentru secțiunile de pian, vioară și violoncel și până în 30 iunie pentru secțiunea de compoziție, eligibili fiind artiștii născuți după 1 august 1989.

Mai multe informații despre Concursul Internațional „George Enescu” găsiți cu un click AICI.

Share