„…Escu”, în premieră la Teatrul Stela Popescu

Multaşteptata premieră „…Escu” de Tudor Mușatescu a Teatrului Stela Popescu, cu Pavel Bartoş în rolul titular, va avea loc pe 28 aprilie, la Bucureşti, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor.

Escu

Spectacolul a fost deja prezentat la Chişinău ca parte a proiectului mai amplu intitulat „București și Chișinău, împreună prin Teatru”, în care Teatrul Stela Popescu din Bucureşti şi Teatrul Naţional Satiricus Ion Luca Caragiale Chișinău au făcut schimb de spectacole și regizori încă de anul trecut.

Regizat de Alexandru Grecu și Cristian Șofron, spectacolul „…Escu” are o distribuție mixtă, aducând pe scenă actori importanți din ambele teatre. Pavel Bartoș și Arcadie Răcilă, actori apreciați pentru contribuțiile lor în teatru, televiziune și film, sunt cei care aduc pe scenă personajul lui Decebal Necşulescu.

Povestea din „…Escu” dă o senzaţie deja-vu, chiar dacă textul original datează din 1933. Nu este doar o comedie interbelică, cu parfum de epocă, care continuă povestea familiei lui Spirache Necșulescu, eroii mai celebrei „Titanic Vals”, ci și o satiră biciuitoare a năravurilor politice de ieri și de azi. Avem în meniu șantajul, intriga de partid, traseismul, norocul prostului și nelipsita ațâțare erotică, în cantitatea necesară să condimenteze viața politică.

Biletele se găsesc pe teatrulstelapopescu.ro.

Accesul este pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani. Durata: 1 oră și 45 minute, fără pauză

Share