RAD ART FAIR, eveniment dedicat pieței de artă din România

RAD ART FAIR, cel mai important eveniment dedicat pieței de artă contemporană din România, pune în vânzare biletele pentru ediția din acest an. Evenimentul va avea loc între 16 și 19 mai la Hotel CARO din București, reunind 26 dintre cele mai relevante galerii și spații expoziționale ale momentului, cu o creștere de 25% față de anul precedent. Biletele pot fi achiziționate pe platforma Entertix la prețuri promoționale până pe 1 mai, inclusiv.

RAD ART

RAD ART FAIR își propune să consolideze și să promoveze scena artistică locală, aducând împreună galerii de renume din România, alături de artiști, curatori și colecționari activi, atât din țară, cât și din străinătate. Această a doua ediție va aduce în fața publicului peste 90 dintre cei mai relevanți artiști români contemporani, explorând un spectru larg de exprimări artistice, de la figuri emergente care își asumă riscuri și experimentează cu diferite forme, până la artiștii care au contribuit decisiv la conturarea scenei artistice românești începând cu anii ’70.

Pentru ediția din acest an, RAD ART FAIR introduce un sistem simplificat de bilete, menit să ofere o experiență mai accesibilă și mai flexibilă la evenimentele de artă:

● Bilet pentru o zi (vineri, sâmbătă sau duminică) la prețul de 70 lei
● Bilet pentru 3 zile (vineri, sâmbătă și duminică) la prețul de 150 lei
● Bilet pentru 3 zile + Vernisaj (joi, 6 – 9 pm) la prețul de 200 lei

În plus, această ediție oferă posibilitatea achiziționării biletelor Early Bird până pe 21 aprilie, la prețuri avantajoase:

● O zi – 45 lei
● 3 zile – 90 lei
● 3 zile + Vernisaj (joi 6 – 9 pm) – 140 lei

Copii sub 10 ani au intrare gratuită și vor putea participa la ateliere de artă oferite de unii artiști vizuali.

Bilete pentru RAD FAIR 2024 sunt disponibile spre achiziție cu un click AICI.

Share