Jack se indragosteste la Cinemax

Cinemax va serveste in premiera pe 12 noiembrie, de la ora 21.00, o comedie cu accente de drama romantica: “Jack se indragosteste/Jack Goes Boating” (SUA, 2010) in regia lui Philip Seymour Hoffman.


Jack (Philip Seymour Hoffman) si Connie (Amy Ryan) sunt doi oameni singuri care gasesc unul in celalalt puterea si curajul de a trudi impreuna pentru ca relatia lor sa mearga. In contrast, apare cuplul care le facuse cunostinta, este vorba despre Clyde si Lucy, care se confrunta cu probleme care par de nerezolvat in mariajul lor.

Jack este sofer de limuzina si viseaza ca intr-o buna zi sa aiba slujba pe care si-o doreste. El isi petrece cea mai mare parte a timpului iesind in oras cu prietenul si colegul lui, Clyde, si cu Lucy, sotia acestuia. Cand cei doi i-o prezinta pe Connie, viata lui Jack se schimba fundamental. Acum, el incepe o noua cariera, ia lectii de inot si vrea sa-i daruiasca femeii din viata lui tot ceea ce aceasta viseaza. Insa, in vreme ce Jack si Connie avanseza in fiecare clipa in relatia lor, mariajul amicilor este pe cale sa se destrame…

Pentru rolul lui Jack, Philip Seymour Hoffman a castigat un premiu Chlotrudis (Cel mai bun actor).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *