DUMItRIO lanseaza albumul “Proverbe” la ARCUB

Dupa Amsterdam, Utrecht si Rotterdam, DUMItRIO lanseaza la Bucuresti cel mai nou album, “Proverbe”, un material discografic cotat excelent de revista All About Jazz. Grupul aduce la ARCUB folclor romanesc, jazz, broken grooves si improvizatie intr-un concert care va avea loc joi, 9 noiembrie, de la ora 19.30.

“Proverbe” este al doilea album al trioului DUMItRIO, format in 2010, in Olanda, din trei muzicieni originari din Italia, Slovenia si Romania. Comparativ cu albumul de debut, “Future Nostalgia”, DUMItRIO adauga pentru “Proverbe” vioara, viola si violoncelul formulei clasice de chitara – contrabas – tobe si creeaza o atmosfera deosebita, cu iz romanesc. Noul album este construit pe baza a patru proverbe rostite de bunica muzicianului roman George Dumitriu, redate ciclic si integrate in improvizatii dinamice de “broken grooves” si “loop-uri multi-layered”.

Concertul face parte din stagiunea Jazz @ ARCUB – Artist in Residence, curatoriata de Mircea Tiberian si organizata de ARCUB.

Biletele costa 35 lei si se gasesc pe arcub.ro si bilet.ro sau la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *