Loredana lanseaza volumul “Sentimente”

Loredana isi surprinde publicul cu un cadou special: o carte cu amintiri emotionante despre copilaria sa, povestite in premiera. Lansarea cartii “Sentimente”, care va aparea la Curtea Veche Publishing, va avea loc la Sala Palatului, pe 26 noiembrie, odata cu concertul pe care artista il va sustine acolo.

Construita ca o conversatie in familie intr-o dupa amiaza de week-end, cartea “Sentimente” contine nu doar cu detalii din viata personala a Loredanei, ci este o radiografie indirecta a ceea ce ar fi putut fi numita “industria divertismentului” din anii ’80 (cu cenzura, deplasarile in strainatate la festivalurile tarilor tovarase si prietene, concertele pe stadioane etc).

Pentru un cititor de 40+ ani, “Sentimente” este si o incursiune inedita in propria copilarie (practica scolara, jocurile pe scara blocului, excursiile cu ONT-ul), iar pentru generatia tanara este o poveste reala despre efortul din spatele celebritatii si despre cat de multa putere iti trebuie ca sa infrunti etichetele pe care ti le pun oamenii cand tu iti doresti din tot sufletul sa fii diferit.

Precomenzile pentru volumul cu autograful artistei pot fi facute AICI. Cartea va fi prezenta in librarii incepand cu 26 noiembrie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *