Titlu nou la Meteor Press: „Luminile pierdute din St. Kilda”

Romanul „Luminile pierdute din St. Kilda” de Elisabeth Gifford a apărut la Editura Meteor Press, în colecția Beletristică.

Volumul „Luminile pierdute din St. Kilda” spune o poveste de dragoste care se întinde peste oceane și decenii. În 1927, când studentul Fred Lawson sosește pe St. Kilda pentru a întreprinde un studiu geologic, el nu știe că s-a alăturat ultimei comunități de pe acea insulă frumoasă și izolată care aparține Scoției; peste numai trei ani, St. Kilda va fi evacuată, întrucât locuitorii ajunseseră aproape să moară de foame.

Dar amintirile acelei veri – și a lui Chrissie, insulara de care se îndrăgostește – nu-l vor părăsi pe Fred niciodată. În 1940, capturat în spatele liniilor inamice în Franța, gândurile lui se întorc spre insula tinereții sale și a femeii pe care a iubit-o. Când Fred evadează și începe o călătorie disperată prin teritoriul ocupat de naziști, el este susținut de un singur gând: întoarcerea la Chrissie.

„Luminile pierdute de pe St. Kilda” este portretul emoționant și plin de viață al unei insule sălbatice și a puterii extraordinare a speranței umane în fața beznei.

Cartea poate fi comandată pe www.meteorpress.ro.

Share