Surprize, emoții și lecții de viață la Teatrul Arte dell’Anima

 

Piese clasice, piese contemporane, comedii, drame, surprize, emoții, lecții de viață și multe altele veți găsi în luna august la Teatrul Arte dell’Anima, la sediul din strada Făinari, dar nu numai. Programul spectacolelor de teatru la Arte dell’Anima este următorul:

  • 13 august, ora 19:00, “O noapte furtunoasă” în regia lui Florin Liță; biletele se găsesc AICI și la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’Anima.
  • 23 august, ora 19:00, “Treapta a noua” în regia Mihaelei Bețiu; biletele se găsesc AICI și la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’Anima.
  • 29 august, ora 19:00, “Nenumitul Edi Cârlan” în regia lui Alexandru Unguru; biletele se găsesc AICI și la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’Anima.
  • 29 august, ora 20:00, “Întreaga mea lume”; biletele se găsesc AICI și la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’Anima, iar spectacolul va avea loc la VR Cinema din Veranda Mall;

Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la numărul de telefon 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

Detalii despre spectacole găsiți pe www.artedellanima.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *