Doua expozitii marca DanaArtGallery

DanaArtGallery va invita la doua expozitii ce vor fi deschise in urmatoarea perioada. “PRIVIREA”, expozitia lui Eugen Vasile Iovan, deschisa in parteneriat cu Metropolis Art Collection, si “TROPHIES”, expozitia Corneliei Popa, deschisa in parteneriat cu Teatrul Odeon. Vernisajele expozitiilor vor avea lor pe 24 aprilie, respectiv 20 aprilie.

Expozitia Privirea prezinta o serie de picturi, grafica si colaj realizate de artistul vizual Eugen Vasile Iovan. Concentrandu-se pe studiul potretului sau al diferitelor parti ale corpului( ochi, maini) Eugen Vasile Iovan de dezvaluie simtul sau analitic. In expozitie predomina autoportretul, dar si portretele unor persoane cunoscute de el, prieteni sau familie.

Vernisajul expozitiei Privirea a artistului Eugen Vasile Iovan va avea loc la Metropolis Center, vineri, 24 aprilie, ora 19.00. Evenimentul face parte din programul Noaptea alba a galeriilor, astfel expozitia va fi deschisa pe 24 aprilie pana la ora 04. Programul de vizitare: 18 aprlie- 15 mai 2015, Luni- sambata, 12:00- 20:00

In expozitia Trophies, Cornelia Popa ne dezvaluie conceptul ei prin prima expozitie personala realizata aici, in Bucuresti. Seria Trophies prezinta o contopire a notiunii clasice de trofeu, ideea expunerii unui obiect de arta si a colectionarii acestuia. Lucrarea de arta devine un trofeu atat pentru artist cat si pentru colectionar si i se atribuie o semnificatie diferita, in acord cu ceea ce transmite fiecaruia.

Expozitia va fi deschisa in perioada 20 aprilie – 10 mai 2015 in Galeria Odeon, Calea Victoriei nr. 40-42. Vernisajul va avea loc pe 20 aprilie ora 19.00

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *