Un nou spectacol de Felix Alexa la ARCUB: Cutia Pandorei

Dupa succesul cu “Insemnarile unui nebun” de Gogol, regizorul Felix Alexa revine in forta la ARCUB cu o noua premiera: “Cutia Pandorei” de Katalin Thuroczy cu extraordinara actrita Mariana Mihut si Serban Pavlu, unul dintre cei mai talentati actori de teatru si film ai tinerei generatii. Avanpremierele spectacolului vor avea loc la sediul ARCUB din strada Batiste nr. 14 pe 5 si 6 decembrie, ora 20:00, fiind urmate de alte trei reprezentatii pe 11, 13 si 16 decembrie de la ora 20:00.

Un spectacol tulburator, o comedie neagra plina de suspans, stari emotionale extreme si un final surprinzator. O incursiune fascinanta in universul interior al unor personaje ce trec cu dezinvoltura de la candoare la cruzime, de la tandrete la crima. Un spectacol despre iluzia fericirii, ce ii prilejuiește Marianei Mihut un recital de exceptie.

Katalin Thuroczy este o cunoscuta autoare maghiara. A scris peste 50 de piese de teatru, traduse in toata lumea. A scris scenarii de film și televiziune si a primit numeroase premii prestigioase in Ungaria si in strainatate.

“Cutia Pandorei”
de Katalin Thuroczy
Traducerea: Anamaria Pop
Cu: Mariana Mihut si Serban Pavlu
Scenografia: Andrada Chiriac
Regia, ilustratia muzicala si lighting design: Felix Alexa
Asistent regie si regie tehnica: Cristina Giurgea
Durata spectacolului: 1h 30

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) sau in reteaua de bilete Eventim si de pe www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *