Pasionatii de fotografie se intalnesc in Sibiu

Crispus si fotograful Vali Novacovschi inaugureaza, incepand cu luna noiembrie, la Sibiu, INTALNIREA PASIONATILOR DE FOTOGRAFIE. Evenimentul va avea loc in fiecare luna si este adresat “fotografilor care au ceva de spus, fotografilor cu simt estetic, a caror fotografii nu sunt simple redari ale unui subiect. Cautam fotografi care au un punct de vedere, care transmit mesaje puternice prin fotografiile lor”, dupa cum declara organizatorii.

Evenimentul are ca scop aducerea in acelasi spatiu a iubitorilor de fotografie si iubitorilor de frumos. Fara orgolii, fara prejudecati. Oameni care au aceeasi pasiune si care pot impartasi cu alti oameni asemenea lor.

Prima editie a pasionatilor de fotografie se va desfasura sub titlul de EXPOSEU:U, va avea loc pe 17 noiembrie, la ora 18.00 in Crispus Pub din Sibiu (Str. Marasesti Nr.9), iar tema va fi libera.

Fotografii vor fi invitati sa-si expuna lucrarile care vor putea fi vizionate de publicul curios pe parcursul intregii luni, pana la urmatoarea intalnire. Cei interesati sa participe pot trimite un e-mail cu o fotografie la adresa exposecrispus@gmail.com. Fotografiile trebuie sa aiba urmatoarele specificatii tehnice: 254/381 mm, 300 DPI, format JPG RGB și sa fie trimise pana pe data de 11 noiembrie. “Mizam pe autocenzura dvs., astfel incat sa nu postati imagini de calitate indoielnica. Ne rezervam dreptul de a nu accepta imagini care nu respecta acest criteriu.”, transmit organizatorii.

In fiecare luna, la aceste intalniri vor participa profesionisti in domeniu. Invitatul special EXPOSEU:U este fotograful Radu Stanese, unul dintre cei mai buni fotografi din Romania. Si-a inceput cariera in 1982. De atunci a fost premiat cu numeroase distinctii in domeniu, a colaborat cu reviste precum: Cosmopolitan, FHM, Beau Monde, Photo Magazin sau Playboy, iar fotografii ale sale au participat la saloane nationale si internationale precum: Molieres sur Ceze (Franta), Pasching (Austria), Rivne (Ucraina), Istanbul (Turcia) sau Macon (Franta).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *