Opera Comică pentru Copii redeschide stagiunea

Opera Comică pentru Copii (OCC) redeschide stagiunea în Sala Mare cu unul dintre cele mai iubite spectacole, „Erus și Valea Iubirii”.

Opera Comică pentru Copii

Alături de prietenii săi, Erus are de înfruntat provocări noi, de data aceasta în Valea Iubirii, un tărâm fermecat și plin de surprize. „Erus și Valea Iubirii” este un spectacol pentru copiii cu vârste de 3 ani și peste. Se joacă pe 13 februarie la ora 11:00 și la ora 17:00. Spectacolul durează 60 de minute.

Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro, iar programul este anunțat pe site (www.operacomica.ro) până în luna mai.

Din 13 februarie, weekend de weekend sunt programate spectacole la o capacitate de 30% din Sala Mare, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Astfel, familiile din București, și nu numai, se vor putea bucura de reîntoarcerea la teatru.

După cele două weekenduri dedicate lui Erus, unul dintre cele mai iubite personaje românești, urmează povești extrem de apreciate și cerute de public. Sunt programate deja opere și operete precum „Hansel și Gretel”, „Cenușăreasa”, „Peter Pan”, balete și un musical.

Opera Comică pentru Copii anunță și redeschiderea magazinului din foaier. Copiii sunt așteptați cu o mulțime de oferte la jocuri educative, cărți și produse personalizate – magazinulocc.ro. Nu lipsesc surprizele și atelierele de creație atât de iubite de micii spectatori, pregătite înainte și după fiecare spectacol.

Aplicația Opera Copiilor este disponibilă în continuare la app.operacomica.ro. Aplicația continuă să fie actualizată cu spectacole și emisiuni noi pentru abonații din țară și din străinătate. Zeci de spectacole OCC și sute de emisiuni educative sunt deja disponibile în aplicație. Prețul abonamentului este maximum 30 de lei/lună, în funcție de tipul de abonament ales.

Share