L.O.S.T. și Necrotic Abyss concertează în The Pub

Stay Metal Forever și The Pub vă invită sâmbătă, 17 iunie, la concertul L.O.S.T. și Necrotic Abyss. Ora accesului pentru public este 20.00.

L.O.S.T.

Formația L.O.S.T. a luat ființă în martie 2004, după una dintre repetițiile formației Abigail în care activau în acel moment trei dintre membri (Vlad, Dragoș, George). În scurt timp, BB Hanneman, de asemenea fost coleg cu cei trei, se alătură trupei.

Având membri cu o experiență îndelungată pe scena românească de metal, de peste 25 de ani, care a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, apariții radio-tv precum și 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae și Warganism, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reușite și cu un nucleu de fani devotați în continuă creștere. Cel mai recent material discografic datează de la finalul anului 2019 și este reprezentat de proiectul internațional AmpsOnAir, unde trupa a participat cu două melodii live.

În seara concertului, cei de la L.O.S.T. vor lansa și noul single, „No Soul”, care va fi disponibil pe toate platformele digitale începând de vineri.

L.O.S.T. înseamnă:

BB Hanneman – chitară, voce
Adrian Dumitrescu – chitară
Vlad Bușcă – bass, voce
Dragoș Hălmagi – clape
Alex „Gomez” Dăscăloiu – tobe

Necrotic Abyss activează în formula actuală din 2021. Stilul muzical al trupei este predominant death metal, cu elemente melodice și progresive. În momentul de față, cei din Necrotic Abyss lucrează la primul lor material discografic.

Necrotic Abyss înseamnă:

Raluca – voce,
Eugen – chitară,
Dragoș – bass,
Vlad – tobe

Biletele pentru concertul din 17 iunie se găsesc online pe www.ambilet.ro, pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea.

Acces general – 50 lei
Acces general la intrare, în ziua evenimentului – 65 lei
Rezervări: 0728843782
Locurile sunt limitate și se vor aloca în ziua evenimentului în funcție de sosirea în locație.

Au acces gratuit copiii cu vârsta de până în 14 ani care sunt însoțiți de un adult și persoanele cu handicap alături de însoțitori.

Share